PRVO OGLAŠAVANJE KARLEUŠE nakon navoda da je Duško u vezi sa Inom - Jelena surovo zarežala na mladu koleginicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 13:24

PRVO OGLAŠAVANJE KARLEUŠE nakon navoda da je Duško u vezi sa Inom - Jelena surovo zarežala na mladu koleginicu

Svi su čekali da čuju šta diva ima da poruči.

Juče su se u domaćim medijima pojavili navodi da je, još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić u vezi sa mladom pevačicom Katarinom Inom Gardijan.

Špekulacije su nastale nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem Ina sedi i peva, a Duško koji je blizu nje je sve vreme snima telefonom. Iako se na snimku ne vide nikakvi momenti bliskosti, navodi da su Tošić i pevačica u vezi ne prestaju, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada se ovim povodom oglasila i Karleuša lično.

Jelena je odgovorila na komentar jednog od tviteraša koji su se bavili ovom temom, odsečno, surovo i u svom stilu.

- Ina Gardijan će biti poznata tri dana. Konačno, jer baš se upinjala - glasio je komentar na koji je Jelena odmah odgovorila.

- Neće ipak. Prazna priča - poručila je Karleuša i time demantovala navode da njen suprug ima aferu sa njenom dosta mlađom koleginicom.

A post shared by ✨KATARINA GARDIJAN✨ (@inagardijan)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.