PRVO OGLAŠAVANJE IZ CRIKVENICE - Nakon što je Car odlučio da VERI Aleksandru, ovo je reakcija njegovih najbližih

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 13:08

PRVO OGLAŠAVANJE IZ CRIKVENICE - Nakon što je Car odlučio da VERI Aleksandru, ovo je reakcija njegovih najbližih

Evo da li ih je šokirala ova Filipova odluka!

Filip Car je u intervjuu sa Markom Đedovićem otkrio da je doneo odluku da veri Aleksandru Nikolić.

Kako je rekao, njegova ideja je bila da to uradi uz njegovu porodicu u Crikvenici, ali se ipak predomislio i želi to da uradi u Zadruzi tokom šeste sezone.

Sada se oglasio i njegov najbolji prijatelj Bruno, koji nije hteo da komentariše ovu temu u ime porodice Filipa Cara, već je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izneo svoje mišljenje:

- Podržavam ga, odlično je to isplanirao, a u ime njegove porodice nemam pravo da govorim. Mislim da će se kraj nje stvarno skrasiti, videćemo - izjavio je Bruno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TO JE MOJ ZET, ODUVEK JE BIO SPREMAN ZA BRAK" Oglasio se Dejan Dragojević nakon što je čuo za veridbu Cara i Aleks, evo šta mu sprema za POKLON

Izvor: Blic, 29.Maj.2023

Nakon što je Filip Car doneo odluku da će da veri Aleksandru Nikolić, oglasio se Aleksandrin bivši dečko i bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.