PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA nakon vesti da ga Aleksandra vara! Objavio Prijovićkinu fotografiju iz privatne arhive

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 16:57

PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA nakon vesti da ga Aleksandra vara! Objavio Prijovićkinu fotografiju iz privatne arhive

Stavio tačku na nagađanja!

Nedavno je domaćim medijima odjeknula vest da Aleksandra Prijović i Filip Živojinović navodno imaju probleme u braku. Šuškalo se da je Filip priredio ljubomornu scenu Aleksandri na proslavi punoletstve ćerke Ace Pejovića i navodno je optužio da ga vara sa menadžerom, Danijelom Blažićem Blaškom.

Aleksandra danas proslavlja 28. rođendan, a Filip je javno uputio čestitku svojoj supruzi i time svima jasno stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do znanja da su u odličnim odnosima i da nema nesuglasica u njihovom braku.

Ovo je ujedno i prvo Filipovo oglašavanje nakon skandala.

- Srećan rođendan mama - napisao je Filip i dodao emotikon srca, a Aleksandra je ubrzo podelila ovu njegovu objavu na svom Instagram profilu.

Filip je objavio do sada neviđenu njihovu fotografiju iz privatne arhive koja je nastala na jednom koncertu na otvorenom. Na fotografiji se vidi kako Filip nosi Aleksandru na leđima i oboje su nasmejani i vidno raspoloženi.

Prijovićka je ubrzo na svom storiju podelila i čestitku koju joj je uputila Filipova majka, a njena svekrva Zorica.

- Srećno, najsrećnije, draga moja! Srećan rođendan - napisala je Filipova majka uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsećamo, danima se u medijma pisalo o navodnoj aferi Aleksandre i Blaška, iako se niko od glavnih aktera ove priče nije oglašavao. Ove priče su potresle pevačicu jer narušavaju njen ugled.

- Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer ceo grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pita šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa s Blaškom je puštena još pre dve godine. Međutim, sada se opet pokrenula i još kako su se Filip i on žestoko posvađali. Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kad će to da raspravi - rekao je izvor i dodao:

- U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspeh i to što će sada održati tri koncerta u Areni, to je boli, pa ajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kad su počeli po Tviteru da šeruju to kako je došlo do skandala, pa ju je Filip smirivao. Blaško se takođe našao u nebranom grožđu, ništa momku nije jasno - preneli su mediji priče jednog od izvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.