PRVO OGLAŠAVANJE DAVIDA DRAGOJEVIĆA - Nakon što je Dejan JAVNO OSTAVIO Aleks, njegov brat poručio SAMO OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 12:19

PRVO OGLAŠAVANJE DAVIDA DRAGOJEVIĆA - Nakon što je Dejan JAVNO OSTAVIO Aleks, njegov brat poručio SAMO OVO

Oglasio se za SrbijaDanas.

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone Zadruge, ostavio je svoju devojku i aktuelnu zadrugarku Aleksandru Nikolić, nakon njenog intimiziranja i nedoličnog ponašanja sa muškarcima u šestoj sezoni Zadruge, detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Sada se za SrbijaDanas oglasio i David Dragojević, koji se povukao iz medija nakon učešća u Zadruzi, te započeo privatni biznis personalnog treninga.

- Ne gledam ja Zadrugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao nam je kratko David.

Podsetimo, Dejan je nedavno objavio da mu je jedina podrška i oslonac uvek u životu bio David, kao i da ga je on izvukao iz depresije, što možemo i sami primetiti, budući da se braća ne odvajaju, zajeno provode vreme i treniraju, a šuška se da će i započeti zajednički porodični posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.