PRVO OGLAŠAVANJE BILALA BRAJLOVIĆA - Ovo je PRAVA ISTINA o raskidu sa Majom Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:17

PRVO OGLAŠAVANJE BILALA BRAJLOVIĆA - Ovo je PRAVA ISTINA o raskidu sa Majom Marinković

"Poznajem je dovoljno da znam da ovo nije njena ideja."

Bilal Brajlović i Maja Marinković su imali buran raskid.

Kako su mediji preneli, navodno tokom emisije "narod pita" dok je Maja bila u studiju sa Markom Janjuševićem, Bilal je imao napad ljubomore i tada je nastao haos.

Maja je objavila i prepiske sa Bilalom, kada je on navodno pretio da će povrediti sebe POGLEDAJTE DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Sada se za medije prvi put oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bilal i otkrio svoju stranu priče:

Nakon što je Maja optužila bivšeg dečka da koristi nedozvoljene supstance, Bilal se oglasio za Alo! i prvi put progovorio o raskidu sa starletom.

- U šoku sam. Mogao sam da pretpostavim da će doći do ovako nečega, ali baš ovakve laži da će pričati nisam očekivao. Moj otac je nju vratio za Beograd nakon našeg raskida, jer sam ga ja to zamolio, a ona kaže da nije bila prihvaćena od moje porodice. Bila je u kontaktu i sa mojim roditeljima, braćom, babom... Jako je ružno ovo što govori - rekao  je Brajlović na samom početku.

On se potom osvrnuo na to što je Majin otac, Taki, istakao da više nema lepo mišljenje o bivšem zetu.

- Navikao sam na takve Takijeve izjave, ja njega nikada nisam ružno spomenuo, i tako će ostati. On je meni već pretio preko telefona, tako da me njegove izjave ne iznenađuje - otkrio je Bilal, koji ističe da do pomirenja sa Marinkovićevom neće doći.

- Sa Majom se nakon ovoga nikada ne bih pomirio, iako sam uveren da joj neko puni glavu. Poznajem je dovoljno da znam da ovo nije njena ideja. Ne želim više da iznosim detalje, što se tiče raskida i toga da sam u bolnici oglasiću se za nekoliko dana. Kada budem izneo sve dokaze, javnosti će biti apsolutno jasno šta se dogodilo - rekao je Brajlović za "Alo!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.