PRVO OGLAŠAVANJE Anđele Đuričić nakon vesti o OTKAZU: Želim da STAVIM TAČKU Otkrila da li ulazi u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 23:29

PRVO OGLAŠAVANJE Anđele Đuričić nakon vesti o OTKAZU: "Želim da STAVIM TAČKU" Otkrila da li ulazi u rijaliti

Ova situacija je danas glavna tema u medijima. Anđela je rešila da prekine sve glasine i da otkrije istinu o ovoj situaciji.

Danas je kao bomba odjeknula vest u medijima da je Anđela Đuričić dobila otkaz na Hajp televiziji. Krenule su da kruže priče da je Anđeli istekao ugovor sa ovom medijskom kućom i da opet planira da uđe u rijaliti.

Anđela se sada prvi put oglasila povodom ove teme. Ona je demantovala ove glasine i istakla je da nastavlja da radi "punom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parom" na svojoj emisiji. Istakla je da ne planira da ulazi u rijaliti i da je njena rijaliti karijera završena.

- Pošto ste verovatno već svi ispratili da su u poslednja 24 sata, dve glavne teme u svim medijima, a tiču se mene. Prva je da sam dobila ili dala otkaz na Hajp televiziji, odmah želim da stavim tačku na to. Hajp je moja druga kuća i kuća u kojoj ja radim. Druga tema je vezana za moj ulazak u rijaliti. Moja rijaliti karijera je završena i ovim putem želim samo da stavim tačku i da demantujem oba naslova koji izlaze u svim mogućim medijima - rekla je Anđela vidno raspoložena.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.