PRVO OBRAĆANJE OD POVRATKA IZ BOLNICE! Nakon komplikovane OPERACIJE i zadobijenih 7 kopči, poručila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO OBRAĆANJE OD POVRATKA IZ BOLNICE! Nakon komplikovane OPERACIJE i zadobijenih 7 kopči, poručila OVO!

Mora da se odmara narednih nedelju dana!

Sani Ibraimov je sinoć napustio Belu kuću, a kao ovonedeljnog vođu izabrao je Baneta Čolaka. Kao i svake sedmice, i današnji ponedeljak je rezervisan za podelu budžeta. Zadrugari su jedan po jedan ustajali i komentarisali način na koji je podelio novac.

Zorica Marković je poručila da je zadovoljna velikim budžetom, a potom je najavila da će izneti nešto važno u večerašnjoj emisiji.

- I ja sam videla neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nelogičnosti u raspodeli. Ja sam zadovoljna, očekivala sam veliki. Ja ću večeras reći nešto jako važno - najavila je Zorica, a onda je ustao Mateja Matijević, kome je Bane dao najmanji budžet:

- Srećan Badnji dan. Ja sam sa očekivanjima bio između malog i srednjeg, okej mi je to što si mi dao mali budžet, ali sam više očekivao srednji, jer te nisam nikad uvredio, kao ni druge ovde. Gledajte naš odnos, a ne koliko je dobila Tara, koliko imamo para i ostalo - rekao je Mateja, a onda se javno obratila njegova devojka Tara Simov, koja je dva sata pre toga izašla iz bolnice:

- Zahvalila bih se bolnici i celom timu, da nije vas, ne znam kako bih pregurala ova tri dana. Da se zahvalim i Velikom šefu i Velikoj šefici. Pozdrav i za dve medinske sestre, rekla sam da ću ih pozdraviti - rekla je kroz osmeh Tara.

Podsećamo, Tara je operisala slepo crevo i provela je tri dana u bolnici. Po ulasku u Belu kuću, otkrila je da se operacija zakomplikovala i da je trajala sat i po vremena, umesto pola sata. Potom je dodala da ima sedam kopči i da konce treba da vadi za nedelju dana na kontroli kod lekara.

Pogledajte kako je izgledalala ova situacija:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.