PRVO OBRAĆANJE Marije Kulić nakon Miljaninog i Zolinog bekstva Ja lično gledala i slušala..:

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 15:01

PRVO OBRAĆANJE Marije Kulić nakon Miljaninog i Zolinog bekstva "Ja lično gledala i slušala..:"

Burno jutro, kako u "Eliti", tako i van nje.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola definitivno su napustili samoinicijativno imanje u Šimanovcima.

Iako se od ranog jutra spekulisalo da li su izašli stvarno, ili su se samo povukli negde gde nema kamera, u Beloj kući krenule su priče koje su potvrdile njihovo napuštanje "Elite".

Naime, na društvenim mrežama je sada isplivao snimak razgovara učesnika, koji su potvrdili da je kontroverzna Nišlijka zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim novo-starim partnerom razvalila vrata i napustila rijaliti program.

- Kako bre, šta bi? - uglas su svi skočili.

- Pobegli, bre, razvalili vrata i pobegli. Bio sam da vidim, razvaljeno sve - odgovorio je Munjez.

- Otišli Miljana i Zola - krenuo je Đedović da širi informaciju po sobi u Beloj kući.

  - Videla sam, i šta sad? Razvalili vrata na pola - rekla je Maja.

Dok su ukućani komentarisali njihovo navodno bekstvo, Miljanina majka, Marija Kulić neprestano se oglašavala putem Instagram profila, gde je komentarisala uglavnom Nenada Macanovića Bebicu i njegovo ponašanje:

- Patološki lažov, lepo je rekla njegova majka meni. Ja lično gledala i slušala kada se obratio porodici u vezi video-klipa - napisala je Marija.

Podsećanja radi, Miljana se u "Elitu" vratila, i otkrila šta se dešavalo dok su bili napolju.

- Diskvalifikovao se. Trebali smo da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene - rekla je Miljana.

- Svašta! I otišao? - rekla je Anita.

- Da - rekla je Miljana.

Lazar se nije oglašavao putem društvenih mreža, kao ni njegova podrška. Preostaje nam jedino da pratimo i vidimo sami kako će se situacija dalje odvijati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.