PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE NAKON POROĐAJA - Marija Mikić zablistala i progovorila o odnosu sa suprugom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 11:34

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE NAKON POROĐAJA - Marija Mikić zablistala i progovorila o odnosu sa suprugom!

Otkrila da li se i oko čega svađaju!

Pevačica Marija Mikić nedavno se porodila i na svet donela zdravog dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Milija.

Marija se nakon porođaja maksimalno posvetila porodičnom životu i nije se pojavljivala u javnosti, ali sada je napravila izuzetak.

Pevačica je zablistala u emisiji Ami Dži show, i mnogi su komentarisali da neverovatno dobro izgleda nakon samo deset dana posle porođaja.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se za ovu priliku odlučila za krem kombinaciju, koja joj je stajala kao salivena, a odmah na početku emisije, sve je nasmejala kada je ispričala detalja razgovora sa Ognjenom Amidžićem.

- Drago mi je što sam ovde, baš mi prija. Kada si me pozvao da dođem, ja sam ti rekla "pa porodila sam" , a ti mi kažeš "pa" - pričala je pevačica kroz smeh, pa otkrila zašto se bač odlučila za ovo ime:

- Svi su bili protiv imena, koje smo dali detetu, ali dečak je bio mio, a i roditelji su mu mili (smeh) - rekla je ona, pa otkrila kako se slaže sa partnerom.

- Posvađamo se, ali za jedan odnos je to i dobro. Normalno je da rasprave i neslaganja popstoje, oko sitnica, ali ne veće svađe. Mi imamo imamo interesantan smislao za humor. Generalno se lepo slažemo, lepo živimo, ništa je tu ne bi dirala, rekla je Marija kroz osmeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.