PRVO JAVNO OGLAŠAVANJE posle vesti o razvodu! Đina Džinović odlučila: Tako sam umorna od ovog osećaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 23:47

PRVO JAVNO OGLAŠAVANJE posle vesti o razvodu! Đina Džinović odlučila: "Tako sam umorna od ovog osećaja"

Svojim pratiocima posvetila je jaku objavu.

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović posle 22 godine zajedničkog života, šokirala je javnost.

Njihova deca su odbijala da izjavljuju bilo šta, tako da sada pratimo Đininu prvu objavu nakon ove vesti.

Đina Džinović se uopšte nije oglašavala na društvenim mrežama posle vesti o razvodu svojih roditelja. U današnjim časovima je rešila da to promeni i da sa svojim pratiocima, na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram podeli odevnu kombinaciju koju je odabrala za sebe.

Pozira u uskoj i kratkoj crnoj haljini koja kao da je krojena za nju. Uklopila ju je sa čizmama koje ističu vitke noge i nakitom koji ne odvlači previše pažnje.

Fotografiju je objavila zajedno sa stihovima pesme:

- Uhvaćen sam u ritmu, želim da se upustim u nešto. Ne mogu da se borim protiv toga, otkucaja koji su u mom telu. Tako sam umoran od osećaja inferiornosti, tako sam umoran bez svetla - glase stihovi pesme.

Prisetimo se, vest o razvodu Đininih roditelja javnošću je odjeknula jako brzo. Ovaj par je vezu započeo još 2002. godine i ima dvoje dece, ćerku i sina Kana.

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.