PRVI UDAR ME JE ZABOLEO I POVREDIO! Miloš Timotijević doživeo je brodolom - 40 dana nakon razvoda učinio je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 17:01

"PRVI UDAR ME JE ZABOLEO I POVREDIO!" Miloš Timotijević doživeo je brodolom - 40 dana nakon razvoda učinio je OVO

Glumac se dotakao pojedinosti iz svog života, koje su zaintrigirale publiku.

Mnogima omiljeni glumac Miloš Timotijević, postao je široj javnosti poznat po glumačkim ostvarenjima u domaćim filmovima i serijama, te pobrao simpatije mahom ženskog dela publike.

Proslavljeni glumac je odlučio da sa publikom podeli sve one detalje iz mladosti koji nisu bili poznati, a i te kako su interesovali svakog poštovaoca njegovog lika i dela. Glumac ističe da je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac, koji je po zanimanju bio modni fotograf, znatno uticao na to kojom profesijom će se baviti.

- Verujem da je uticao, kada ste od prvog meseca rođenja ispred objektiva verovatno to nekako utiče na vas. Ja sam ispred očevog objektiva proveo bukvalno 40 godina. Otac je svojim savetima i fotoaparatom uticao na moju odluku. On je taj koji mi je prvi rekao: "Pa, možda bi trebalo da se baviš glumom, to je nešto u čemu bi ti bio dobar." Strepeo je, upravo zato što me je on gurnuo u tu priču, da li ću uspeti. Umetnost je uvek bila neka strast prema istini i životu. Umetnost me je vodila ka tome da objedinjujem istinu i u životu. Oduvek sam voleo i muziku i film, a pozorište sam kasnije otkrio. Sve sam to kanalisao kroz ovaj poziv, mislim da film i pozorište objedinjavaju gomilu umetnosti. Gluma je dosta zanimljiva disciplina u celoj toj priči, prilično nedefinisana i na nas još uvek gledaju kao na zabavljače, a ne umetnike. Kako godine prolaze, ja sam svakako ubeđen da nisam promašio profesiju. Svaki umetnik, kao i svaki pravi čovek se preispituje svakog dana oko svojih izbora. Svaki put kada radim neki posao se preispitujem da li je to prava stvar. Nikada nisam prestao da se preispitujem i možda je u tome ključ - istakao je Miloš.

Iako je uspešan u svojoj profesiji, Timotijević naglašava da mu je krivo što se nije oprobao u slikarstvu na višem nivou.

- Oduvek sam voleo da slikam. Tanka je linija bila da li ću probati na Fakultetu dramskih umetnosti ili likovnih. Obožavam muziku, ali nisam nešto preterano talentovan i to je neka moja najveća žal. Takođe mi je žal što se nisam bavio i slikarstvom. Ali, za to nije nikad kasno, dan danas se bavim na nekom amaterskom nivou. Ostaje mukotrpan povratak u svoje ja jer vas svaka uloga na neki način promeni, ako ne psihički onda fizički. Ostaju ožiljci, da li na duši ili na telu. Nikada nisam uspeo do kraja da se vratim posle neke uloge u svoje ja pre te uloge. To je ono što je zanimljivo kod našeg posla - bio je iskren glumac.

Glumac u razgovoru za crnogorsku televiziju "E" otkriva i kako reaguje na negativne komentare i kritike.

- Nosim se, u tom nekom prvom udaru vas zaboli i povredi vas, a u drugom kada to splasne, shvatite ko je ta osoba koja vam to šalje. Nije bitno šta vam se kaže, već ko vam kaže negativan komentar. Ne postoji veći kritičar mog rada od mene samog. Tačno znam kada sam nešto dobro uradio ili kada sam mogao bolje. Retko kad mislim da nisam mogao nešto bolje - priznao je publici.

Miloš ističe da je publika za njega veoma bitan faktor ali da joj se ne daje na dlanu. O njegovom prvom braku se malo znalo, kao i sada kada je uplovio u drugi.

- Svestan sam da bez publike ne postojimo, samim tim je publika nešto što uvažavam i poštujem. Privatan život čuvam ozbiljno jer smatram da se zato i zove privatan život. Nikada nisam odbio da se slikam sa nekim i uvek sam saslušao bilo koga ko je imao bilo šta da mi kaže. Publiku treba poštovati jer ako poštujete publiku i ona će poštovati vas. Prvenstveno ovo radimo, ne zbog svog samozadovoljenja već da bismo to podelili upravo sa publikom - zaključio je Timotijević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.