PRVI SUSRET majke Tare Simov sa njenim sinom - To NIJE BAKA, to je Miroslava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 09:54

PRVI SUSRET majke Tare Simov sa njenim sinom - "To NIJE BAKA, to je Miroslava" (VIDEO)

Maleni Nikolaj bio je jako srećan.

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov, u nekoliko navrata je govorila o lošem odnosu koji je imala sa svojom majkom Miroslavom, a nedavno je priznala i da njena majka još uvek nije upoznala njenog sina Nikolaja, kojeg je dobila u vezi sa Danilom Raičevićem.

Izgleda da su se stvari nakon Tarinog potresnog intervjua promenila, pa je sada objavila prvi susret svoje majke i njenog unuka.

- Gde si mili moj, plavušan - govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Miroslava.

- Ne moraš da staviš masku - rekla joj je Tara.

- Gde si, bre, ti, šta se smeješ. Srce moje. Moj plavušan, Tristan. Nije to baka, to je Miroslava - tepala je Miroslava unuku.

 Ko je došao, baka? - rekla je Tara.

- Tara Simov u svojoj velikoj ispovesti nedavno progovorila je o odnosu sa majkom Miroslavom.

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

- Ne, moja majka mene ne voli. Da me voli ja bih verovatno sada živela sa njom ili bih do 18. godine živela sa njom. Verovatno bih bila srećno dete - rekla je ona, pa dodala:

- Nije mi nikada rekla da me ne voli, ona govori sve suprotno, kako joj nedostajem i kako me mnogo voli i kako bi volela da sve bude kao pre, međutim, nije. Postoje stvari koje vreme ne može vratiti, a to je celo moje detinjstvo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hypetv.rs/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.