PRVI SUSRET Sanje Marinković i Vesne Dedić nakon duge SVAĐE - Jedna ubrzo POBEGLA sa događaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:20

PRVI SUSRET Sanje Marinković i Vesne Dedić nakon duge SVAĐE - Jedna ubrzo "POBEGLA" sa događaja

Obe voditeljke su izgledale prelepo.

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković sinoć su se srele na promociji albuma Mirze Selimovića u jednom beogradskom restoranu, a ovo je ujedno njihov prvi susret posle dugogodišnje svađe.

Bivše najbolje prijateljice došle su u crnim toaletama, a dok je Vesna u prvi plan stavila dekolte, Sanja se odlučila za "malu crnu haljinu".

Nije poznat razlog, ali Marinkovićeva nije želela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zadržava, pa ubrzo po dolasku napustila restoran.

Podsetimo, Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, što je i te kako šokiralo javnost. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a Vesna je svojevremeno otkrila da je sa Sanjom prekinula ne samo prijateljske, već i poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna, više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, u svakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - kazala je Vesna Dedić jednom prilikom za "Svet".

- Vesna i Sanja su bile na istom letu, a takođe su odsele i u istom hotelu u Dubaiju i uživale na nastupu Viki Miljković. Tokom celog leta sedele su blizu jedna druge, ali su se potpuno kulirale. Kulirale su se i dok su čekale prtljag na našem aerodromu, a situacija je bila vrlo neprijatna, budući da su bile najbolje prijateljice - istakao je za izvor za domaći medij, te dodao:

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.