PRVI SUSRET NAKON LOMLJENJA KOSTIJU! Posle brutalne svađe Filip Car i Janjuš u ČETIRI OKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 08:46

PRVI SUSRET NAKON LOMLJENJA KOSTIJU! Posle brutalne svađe Filip Car i Janjuš u ČETIRI OKA!

Tenzičan susret, loptu spustili nisu!

Poznato je kako su juče u verbalni okršaj ušli Marko Janjušević Janjuš i Fili Car, kao i da je taj sukob eskalirao u svađu neviđenih razmera, u kom je Janjuš prilikom pada zadobio povrede ruke i lakta, ali i u kom je Divna DNK izvukla deblji kraj, kada je zadragurar svom svojom masom pao na nju.

Do njihovog susreta došlo je tokom sinoćne emisije Pitanja gledalaca. Upravo je za Janjuša bilo jedno od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narednih pitanja.

Zašto ne kažeš Filipu u četiri oka šta imaš da mu kažeš, nego iza leđa i zašto ga nazivaš onaj iz rehaba? Otkad niste dobri? - glasilo je pitanje.

- Od ove sezone, prestali smo da se družimo, on je otišao na jednu stranu, a ja sa ljudima koji mi prijaju. Ja ako sam nešto rekao to je bilo u svađi, ovako ga nikad nisam spominjao i izbegavao sam komentarisanje. Napolju sam više vremena proveo sa njim nego sa svojom ćerkom, preko leta dok nisu ušli - rekao je Janjuš.

- Ja mislim da je to ono za raspravi sa Sanjom. Ja nisam rekao ništa direktno nego ono što su videli milioni. Mi smo dozvolili da se to desi. 1000 stvari njemu ne odgovara kod mene, 1000 meni kod njega, mi smo samo u zaj*baniciji isti, možemo da popijemo i da se podružimo. Mi gledamo na prijateljstvo drugačije. Nije prirodno nakon svega što se izdešavalo da se družimo. Ja sam rekao šta mi smeta, on je takav da drži u sebi. Ovo jutros je eskaliralo, to su stare strasti - istakao je Car.

- Mislim da je najbolje da nemamo nikakav kontakt do kraja rijalitija - izjavio je Janjuš.

- Do kraja života - zaključio je Filip.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.