PRVI SUSRET NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE! Ipak dolazi u emisiju na Pinku - goreće rejting zbog susreta

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:54

PRVI SUSRET NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE! Ipak dolazi u emisiju na Pinku - goreće rejting zbog susreta

ovo se čeka.

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić sinoć je prvi put gostovala u emisiji "Narod pita" ove sezone, gde je otkrila mnogo detalja iz svog života, ali i izazvala haos komentarisanjem drugih aktuelnosti iz "Zadruge", a večeras se sprema pravi uragan u Šimanovcima.

Kako je Pink zvanično otkrio, Miljana ponovo stiže u emisiju "Narod pita", a suočiće se uživo sa svojim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, kojeg je sinoć više puta potkačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom trajanja emisije.

Miljana je nekoliko puta uvredila Zolu, pravila se da ga ne poznaje, te istakla da je on nikada nije voleo. Pre emisije saopštila je da će se sledeće godine udati za Nenada Macanovića Bebicu, a priznala je i da je razočarala u Ivana Marinkovića, zbog toga što nije učestovao u organizaciji proslave petog rođendana njihovog sina Željka.

Zola stiže u emisiju nakon skandala sa Kristinom Inom Rajzinger, koja se pre nekoliko dana navodno porodila i rodila njegovo dete. Čolić je sa njom bio samo jednu noć u "Zadruzi", a mnogi bivši zadrugari su optužili Inu da je lažirala trudnoću, samo kako bi ušla u "Zadrugu 7 - Elitu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.