PRVI SUSRET ALEKS I DALILE! Ljute suparnice došle na isto mesto, čak se i USLIKALE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 16:27

PRVI SUSRET ALEKS I DALILE! Ljute suparnice došle na isto mesto, čak se i USLIKALE! (FOTO)

Delile su čak dva muškarca.

Aleksandra Nikolić se već tokom jučerašnjeg dana pohvalila svojim pratiocima da je deo novca od osvojenih 50.000 evra u "Zadruzi 6" odlučila da uloži u sebe i svoj izgled.

Ona se uslikala u privatnoj ordinaciji estetske medicine i pokazala svima kako je osvežila svoje lice hijaluronom, botoksom i raznim vitaminskim koktelima. Mnogi su je napali da je ponovo stavljala veštačke materijale u svoje usne, iako je pre "Zadruge 6" išla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na operaciju kako bi izvadila ozloglašeni biopolimer, i prema sopstvenom priznanju prošla pravi pakao.

Aleks se danas ponovo javila iz ove ordinacije, a zanimljivo je da se iz iste ordinacije oglasila i njena ljuta suparnica iz prethodne sezone Dalila Dragojević!

Osim što su delile Dejana Dragojevića i Filipa Cara, čini se da bivše zadrugarke imaju identičan ukus i kada su estetske intervencije u pitanju, pa su svoje lice poverile istoj doktorki.

Mnogi su odmah pomislili da su se suparnice srele u ordinaciji, ali su one ostale nedostupne za komentar na ovu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.