PRVI SNIMAK ZADRUGE SA NOVOG IMANJA! Voditelji se uključili iz Šimanovaca, evo kako će izgledati RIJALITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:32

PRVI SNIMAK ZADRUGE SA NOVOG IMANJA! Voditelji se uključili iz Šimanovaca, evo kako će izgledati RIJALITI

Uskoro i počinje!

Vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, nedavno je najavio sedmu sezonu "Zadruge" koja će se zvati "Elita".

Na istom mestu će se naći najveće zvezde rijalitija, te nema sumnje da sledi pravi spektakl.

Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpuno drugačije, dobiti novi izgled, a neke čak i namenu.

Na Instagram profilu Zadruge pojavio se promo snimak projekta, koji je snimljen u Šimanovcima, i to u novom delu velelepnog imanja.

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, jer svi žele biti deo ovakvog spektakla, a Milica Mitrović je na svom Instagram profilu ostavila i uslove pod kojim možete učestvovati u ovom impozantnom projektu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.