PRVI SNIMAK LICA MALE MIJE - BEZ CENZURE! Luna i Marko objavili VAŽNO SAOPŠTENJE - Molimo vas da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 22:39

PRVI SNIMAK LICA MALE MIJE - BEZ CENZURE! Luna i Marko objavili VAŽNO SAOPŠTENJE - Molimo vas da...

Spremni su da je pokažu narodu!

Rijaliti zvezde Luna Đogani i Marko Miljković uživaju otkad su se ostvarili u ulozi roditelja, a dokaz za to je i činjenica da su sa ćerkicom Mijom otišli na odmor.

Ovo je prvi Mijin odmor, a rijaliti učesnici su odlučili da ga provedu na Kopaoniku.

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna i Marko su snimili putovanje Srbijom i postavili sve na Instagram i Jutjub kanal, a sada su najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalan vlog u kome će prvi put pokazali lice njihove mezimice, a za sve su imali jednu važnu molbu.

- Dragi naši, u sledećem videu ćemo vam prikazati našu najveću sreću i radost, našu Miu, ali vas molimo da fotografije i video snimke naše bebe ne objavljujete na društvenim mrežama. Isto tako molimo novinare da ne objavljuju slike u novinama kao i na portalima... Jedino 100% sigurno mesto za našu princezu će biti "Sikter Tube" mesto odlične zabave i pozitivne energije, eventualno Instagram profili od mame i tate... Hvala na razumevanju - napisali su u saopštenju Miljkovići.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.