PRVI SNIMAK Bogdane Ražnatović u trećoj trudnoći - evo kako izgleda Cecina snajka u 4. mesecu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 11:47

PRVI SNIMAK Bogdane Ražnatović u trećoj trudnoći - evo kako izgleda Cecina snajka u 4. mesecu (VIDEO)

Bogdana i Veljko imaju već dva sina, a kako su objavili, na putu je još jedan dečak za kojeg su mama i tata izabrali retko i moćno ime.

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana objavili su pre dva dana da čekaju treće dete. Kako je bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio, Bogdana je već u 4. mesecu trudnoće, a par će dobiti još jednog sina.

Njihove porodice sinoć su slavili i provodili se do kasno u noć, a najveselija je bila upravo Bogdana koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trudnoći blista.

Njena rođena sestra Nataša Rodić je snimala Ražnatovićku kako se veseli, a na snimku možemo primetiti da se već nazire trudnički stomak.

- Moja lepotica - napisala je Nataša uz objavu na Instagramu, a mnogi komentarišu da Bogdana nikad lepša nije bila.

Podsetimo, Veljko i Bogdana su roditelji dva dečaka, Željka i Krstana, a uskoro će se njihovoj porodici pridružiti i treći sin kojem su odlučili da daju ime Ilijan. Ime je nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve. Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.