PRVI RAZGOVOR NAKON VRELE NOĆI! Šopićeva ubeđuje Filipa da popriča sa Milicom! Njegova REAKCIJA...(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI RAZGOVOR NAKON VRELE NOĆI! Šopićeva ubeđuje Filipa da popriča sa Milicom! Njegova REAKCIJA...(VIDEO)

Razmenjuju utiske.

Filipu Đukiću pošlo je za rukom da zavede čak dve atraktivne zadrugarke, Ivanu Šopić i Milicu Kemez.

Sa Milicom je ušao u vezu par dana nakon ulaska u rijaliti, a nakon što je njihova veza pukla poljubio se sa Šopićevom. Međutim, kada je saznao da se Ivana poljubila sa njim u inat Vladimiru Tomoviću, Filip se razočarao i prekinuo sve što je imao sa njom. Nakon jedne burne žurke pune alkohola, Filip je završio sa Milicom pod jorgan planinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali su s*ks i od tada su u vezi.

Međutim, Filip je opet sinoć završio u zagrljaju Šopićeve i ljubili su se do ranih jutarnjih časova. Danas su sedeli u dvorištu i sumirali utiske iz prethodne noći.  Đukić je potom prokometarisao situaciju u kojoj mu je Kemezova uzela majicu koju su dobili od fanova Ivana i Filip. Šopićeva je prokomentarisala da je to uradila kako bi nju zaj*bala.

- Koga je zaj*bela? - upitao je Filip.

Milica je sedela preko puta njih sa zadrugarima, a Ivana je savetovala Filipa da popriča sa Kemezovom.

- Čisto radi reda, priđi, pričaj bar dva minuta. Moraš - rekla mu je Šopićeva, a on je odbio, a zatim izneo sumnju da Milicu neko savetuje kako da se ponaša.

- Neko je savetovao - prokometarisao je Đukić i istakao da smatra da je nezrela.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

'ŠTA SI OČEKIVALA?' Dok su Ivana Šopić i Filip Đukić bili u KREVETU, zadrugari suočili Milicu Kemez sa SUROVOM ISTINOM!

Izvor: Press, 02.Okt.2019

Tokom sinoćne spektakularne žurke koju je organizovao Veliki šef, Ivana Šopić i Filip Đukić su obnovili svoj ljubavni odnos, iako on nije zvanično raskinuo sa Milicom Kemez. To je nju šokiralo, a jutros je sa grupom zadrugara popričala o svom sada već bivšem dečku. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.