PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA: Luna Đogani o novoj fazi materinstva - Ponovila bih ovo još 10 puta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 18:14

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA: Luna Đogani o novoj fazi materinstva - Ponovila bih ovo još 10 puta!

Mama potpuno zablistala u prvom intervjuu nakon porođaja!

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković postali su roditelji još jedne devojčice 4. okrobra, a malu bebu Lanu tata je izveo u naručju iz Narodnog fronta u Beogradu četiri dana od rođenja.

Luna je ćerku Lanu na svet donela carskim rezom, pa prisustvo njenog supruga na porođaju nije bilo moguće, te se o tome dosta razgovaralo sa mladim parom ovih dana i objasnili su da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo zbog toga euforija zbog prinove bila duplo veća kada je došao dan odlaska kući.

Na pitanje novinara kako se sada ona i Marko snalaze sa drugom bebom i obavezama Luna je dala vrlo pozitivan odgovor.

- Sve znaš, u sve si upućen, sve si naučio i nekako mi ništa teško ne pada. Ja sam stvarno naoštrena i spremila sam se za ovo drugo dete - priznala je Luna i dodala kako se nosi sa posledicama carskog reza i oporavka:

- Zaista se dobro osećam, puna sam energije, dobro spavam, na sve sam navikla sa prvim detetom, tako da je za mene ovo sve sasvim normalno i zaista uživam u ulozi majke i taj osećaj kad rodiš dete je jednostavno nešto što ne može da se opiše i ponovila bih ga još deset puta - kazala je.

Marko Luni pomaže u svemu i zajedničkim snagama se bore sa svim obavezama koje su sada udvostručene, s obzirom na to da, pored bebe, imaju i dvogodišnju ćerku Miu koja je, kako je priznala, vrlo aktivna i zahtevna, ali se uz dobru organizaciju sve lako snalaze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.