PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Luna Đogani uživa u drugom stanju - đuska i ne skida osmeh sa lica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 22:53

PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Luna Đogani uživa u drugom stanju - đuska i ne skida osmeh sa lica!

Ovim videom je zapalila društvene mreže!

Nedavno su Luna Đogani i Marko Miljković putem Instagrama podelili sa svojim pratiocima da je Luna u drugom stanju i da se njihova porodica proširuje za još jednog člana.

Par je objavio da će njihova naslednica Mia, dobiti sestru.

- Mia dobija seku. Dolazi nam još jedna šmizla. Hvala ti bože na još jednom blagoslovu. Saznala sam da je sa mojom bebom sve u najboljem redu - napisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna kratko na Instagramu.

Od kako su javno podelili ove najlepše vesti, Luna se nije medijski eksponirala i nije bila aktivna na društvenim mrežama sve do sada.

Rijaliti zvezda je na svom Tiktok nalogu objavila video na kom se vidi kako pleše i uživa u trudnoći. Luna je obukla kraću majicu, pa je u prvom planu bio njen trudnički stomak.

Pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali ispod objave:

- Najlepša naša trudnica; Prelepa si; Zgodnice naša; Presladak ti je stomačić Lunči; Tako je lepoto, samo igraj - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod videa.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.