PRVI PUT O MOTIVU samoubistva brata Mihajla - Janjuš se slomio pred kamerama, a jedno mu nije jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 11:32

PRVI PUT O MOTIVU samoubistva brata Mihajla - Janjuš se slomio pred kamerama, a jedno mu nije jasno

Ova tema ga vidno potresla

Učesnik rijaliti programa "Elita", Marko Janjušević Janjuš sinoć je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića.

On je ovom prilikom progovorio o potresnim detaljima nakon samoubistva rođenog brata Mihajla.

Janjuš se nakon njegove smrti često pitao šta bi mogao biti motiv takve tragedije, ali odgovore na to pitanje nije pronalazio.

 - Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je Janjuš s knedlom u grlu, pa dodao:

- Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to - rekao je.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.