PRVI PUT! Marija Šerifović objavila sliku sa SVOJOM DEVOJKOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT! Marija Šerifović objavila sliku sa SVOJOM DEVOJKOM! (FOTO)

Uvek je krila svoje partnerke.

Iako nikad ne govori o svom ljubavnom statusu, svako ko imalo prati šta Marija Šerifović objavljuje na društvenim mrežama, shvatio je da je pobednica Evrovizije srećna i ispunjena ljubavlju.

Ona je od svog priznanja da je naklonjena istom polu prestala da govori o ljubavnim partnerkama, i ne želi da otkriva njihov identitet, a sada je sve iznenadila kada je postavila fotografiju s misterioznom devojkom koju drži za ruku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Godine 2013. Šerifovićeva je, posle godina negiranja, priznala da voli isti pol.

- Lezbijka sam! Bila sam sa devojkom, i to je divan osećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode - rekle je tada Marija.

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.