PRVI POLJUBAC U KOMBIJU: Čekala ga je DESET MESECI da se vrati iz vojske, a danas su jedan od najskladnijih parova

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI POLJUBAC U KOMBIJU: Čekala ga je DESET MESECI da se vrati iz vojske, a danas su jedan od najskladnijih parova

Prelepa ljubavna priča!

Jedan od najskladnijih estradnih parova Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić često viđamo zajedno, a njihova ljubavna priča je i te kako zanimljiva. Prvi poljubac desio se u kombiju, a pored ljubomore i sitnih čarki Biljana je Acu čekala da odsluži vojni rok da bi se venčali.

Naime, za njihov brak je zaslužan Stjepan Radovanović koji je odlučio da napravi turneju, na kojoj se ovaj muzički par i zbližio. Glase za jedan od najskladnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parova estrade, a kako su više puta istakli, nikada nisu pomišljali na raskid, a kamoli razvod.

KIDALA JE GRUDIMA PRE 30 GODINA: A sad, sa 57, bujna Biljana Jevtić izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Biljana i Aleksandar žive u Beogradu i imaju sina Ivana, a početka se uvek prisete sa osmehom na licu.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio - priznaje Aca Ilić.

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je pevač za "Gloriu".

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana za "Gloriu" svojevremeno.

Aca je dodao da je Biljanu oženio nakon što ga je deset meseci čekala da se vrrati sa služenja vojnog roka.

- Čim sam izašao iz vojske, otišli smo kod Biljinih roditelja u Niš gde nas je dočekala njena pokojna baka koja je insistirala da odmah odredimo datum venčanja. A pošto se po našim običajima svadbe organizuju u jesen, odlučili smo da se venčamo u septembru - priznao je Ilić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.