PRVI NASTUP U BEOGRADU Stefan Živojinović sprema iznenađenje za publiku

Izvor: Svet, 11.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI NASTUP U BEOGRADU Stefan Živojinović sprema iznenađenje za publiku

Otkako je pre dva meseca objavio pesmu “Od večeri do jutra” Stefan Živojinović ne prestaje da iznenađuje javnost. Ovog puta obećava pravi provod za sve one koji budu došli na njegov prvi nastup u Beogradu.
Naime, Živojinović će ovog četvrtka pevati u restoranu “Temperament”, te sa zadovoljstvom poziva sve ljubitelje dobrog provoda da dođu i uživaju.
“Drago mi je što ću prvi put nastupiti u Beogradu. Repertoar je spreman, a dobar provod se, naravno, podrazumeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Vidimo se”, rekao je Stefan ovim povodom.
Inače, Živojinović priprema i nova iznenađenja za publiku pa uveliko radi na novoj pesmi koji će uskoro i predstaviti.








View this post on Instagram















Dragi prijatelji, sa velikim zadovoljstvom vas pozivam na moj prvi nastup u Beogradu, u četvrtak u restoranu “Temperament”. Dobar provod se naravno podrazumeva. Ljubim i volim vas puno 😁💪 Vidimo se❤️
A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Jun 10, 2019 at 5:15am PDT


promoAndreja Damnjanović/promo
The post PRVI NASTUP U BEOGRADU Stefan Živojinović sprema iznenađenje za publiku appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.