Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI NASTUP POSLE ŠABANOVE SMRTI BAŠ TAMO GDE JOJ JE KUM POGINUO: Tri meseca posle TRAGEDIJE, Zorica peva OVDE!

Folk zvezda Zorica Brunclik, tri meseca nakon smrti kuma Šabana Šaulića, čiji je iznenadni odlazak veoma teško podnela, donela je odluku da se vrati nastupima, a prvi koncert imaće upravo u Nemačkoj u kojoj je on nastradao. Podsećanja radi, Šaban Šaulić poginuo je 17. februara u saobraćajnoj nesreći kada se vraćao sa nastupa, na putu The post PRVI NASTUP POSLE ŠABANOVE SMRTI BAŠ TAMO GDE JOJ JE KUM POGINUO: Tri meseca posle TRAGEDIJE, Zorica peva OVDE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KLETVE ZA TURČINA NA ŠABANOVIM GROBU! Ilda klekla i pola sata VRIŠTALA: Ne brini tatice, stići će ga BOŽJA KAZNA

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2019

Ilda Šaulić je ogorčena što je Turčin Alsin Levent, ubica njenog oca Šabana, pre dva dana pušten da se brani sa slobode. Ćerka legendarnog pevača odmah je po povratku iz Amerike sa suprugom Bojanom Vučkovićem otišla na očev grob i tamo rekla da će njegovog ubicu stići božja kazna. Ilda...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.