Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI NASTUP KIJE KOCKAR SRBIJU PODIGAO NA NOGE: Došao i Veljko Ražnatović, a zbog ovoga će KARLEUŠA da poludi (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Ministarke nastupile su sinoć u jednom beogradskom klubu, gde su dovele atmosferu do usijanja. U svom prvom nastupu u novom sastavu predstavili su svoju pesmu “Ne vraćam se na staro” i napravile potpuni haos! Kija je došla na nastup u pratnji Filipa Miletića, koji joj je radio pesmu. Sve “Ministarke” su The post PRVI NASTUP KIJE KOCKAR SRBIJU PODIGAO NA NOGE: Došao i Veljko Ražnatović, a zbog ovoga će KARLEUŠA da poludi (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIZNISMEN, ZADRUGARKA I ZLATAR Na Kijinom nastupu je VRVELO od poznatih, ali njega tamo niko nije očekivao (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Jul.2018

Kija Kockar sinoć je održala prvi nastup u Beogradu sa grupom Ministarke. Ekipa je stigla nešto pre ponoći, a Kija je bila u društvu Filipa Miletića.

Nastavak na Blic...

RANI RADOVI KIJE KOCKAR SE POJAVILI NA NETU! U vrelom zagrljaju sa Atinom Ferari, TVERKUJE u minijaturnom BIKINIJU (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2018

Svima je poznato da je u jednom spotu grupe OT bend Kristina Kija Kockar pokazala grudi i taj spot je često bio tema komentara na društvenim mrežama. Međutim, nije to jedini spot u kojem se Kija pojavljivala pre Zadruge. Nju je 2011. godine angažovao i Stanko za spot za svoju pesmu Paparazzo. U...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.