Izvor: iYupi.com, 12.Nov.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI GLAS SRBIJE: NEVANA I MIRNA PREOKRETOM DO FINALA!

Novo suočavanje, nova borba i teške odluke. To je ono što je čekalo kandidate i žiri u drugom polufinalu Prvog glasa Srbije. Muzički šou je u subotu dobio prvih šest finalista, a sinoć u duelima još sedam izvanrednih pevača, jer su dve devojke bile toliko dobre da žiri nije imao srca da se oprosti sa nekom od njih. Žirijska trojka je uz pomoć... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Nevena i Mirna: Nismo pevale u duelu, već u duetu!

Izvor: Svet, 13.Nov.2012, 12:07

U okviru specijalnog vikend-izdanja muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, gledali smo 24 najbolja takmičara u duelima. Koliko su dobri pevači u pitanju, dokaz su Nevena Božović i Mirna Radulović, devojke koje su toliko oduševile žiri da je napravio presedan: umesto planiranih 12, dobili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.