PRVE SLIKE PREBIJENE NATAŠE ŠAVIJE! Starleti lice potpuno unakaženo, zakukala - Pogledajte na šta ličim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 12:01

PRVE SLIKE PREBIJENE NATAŠE ŠAVIJE! Starleti lice potpuno unakaženo, zakukala - "Pogledajte na šta ličim!"

Moraće na nekoliko operacija.

Starleta Nataša Šavija brutalno je pretučena noćas oko 2 ujutru i hitno primljena u KC Vojvodina sa prelomima kostiju lica.

Starleta je izjavila da ju je pretukao Stefan Karić, koji je navodno nakon ovog čina pobegao, a incident se dogodio u etno selu Vrdnička tvrđava, na svadbi.

Internetom je počela da kruži jeziva fotografija Natašinog lica, a evidentno je da je starleta ozbiljno povređena budući da joj je desno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko potpuno zatvoreno i modro, a vilica polomljena. Ona se trenutno nalazi na Odeljenju Intenzivne nege i čeka operaciju.

- Pogledajte na šta ličim. To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka - započela je Šavija za "Blic", pa nastavila:

- On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

Fotografiju pogledajte OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.