PRVE JAVNE FOTOGRAFIJE CECINOG UNUKA: Maleni Krstan Ražnatović ima posebnu frizuru, ali i odeću! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:22

PRVE JAVNE FOTOGRAFIJE CECINOG UNUKA: Maleni Krstan Ražnatović ima posebnu frizuru, ali i odeću! (FOTO)

Presladak prizor!

Veljko Ražnatović pokazao je prvi put svog drugog sina Krstana.

Mlađi unuk Svetlane Cece Ražnatović apsolutno je neodoljiv i kao najmlađi član porodice, glavna je zvezda letovanja na Kipru.

Dečak je svet ugledao u aprilu i, kao što vidimo na Instagram objavama, pored malog Željka glavna je zanimacija roditeljima, Veljku i Bogdani.

Mama i tata nisu ga vodili u salon, već su se sami pobrinuli za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu frizuru i odevnu kobminaciju. Očigledno im se najviše dopala "čiroki" varijanta, a ni mali Krstan se ne buni.

Podsetimo, porodica Ražnatović postala je nedavno bogatija za još jednog člana - Veljko i Bogdana dobili su sina Krstana, a folk diva nije mogla da sakrije sreću.

- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca i dodala:

- Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.