PRVE FOTKE TOPALKOVE UNUKE - Helena ćerki dala neobično ime i objavila emotivan trenutak iz porodilišta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 17:03

PRVE FOTKE TOPALKOVE UNUKE - Helena ćerki dala neobično ime i objavila emotivan trenutak iz porodilišta!

Plače od sreće!

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović porodila sa u jednoj privatnoj klinici i na svet donela devojčicu.

Ponosna majka je prvu njihovu zajedničku sliku podelila na Instagramu.

- Dobro došla, mala naša curice. Konačno u našem zagrljaju. Najsrećniji smo na svetu. Dominika - napisala je Helena uz prvu fotografiju sa ćerkicom, a svi su odmah primetili da je svojoj naslednici dala neobično ime. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Za svoju ćerkicu, Helena i njen muž odabrali su ime Dominika.

Ime je inače latinskog porekla (lat. dominus - gospodar, gospodin) poznato po svetom Dominiku, osnivaču dominikanskog reda (13. vek). Često se koristi za decu koja su rođena u nedelju.

Podsetimo, Milan Topalović Topalko odmah je ponosno na Instagramu objavio da je postao deda uz fotografiju sa očima punih suza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.