PRVA SLIKA IZ DOMA ĐURIČIĆA: Anđela stigla kod roditelja, o ovom krindž momentu svi pričaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 15:03

PRVA SLIKA IZ DOMA ĐURIČIĆA: Anđela stigla kod roditelja, o ovom krindž momentu svi pričaju! (FOTO)

Doputovala kod roditelja posle deset meseci.

Anđela Đuričić je stigla u Crnu Goru, a fanovima na Instagramu se obratila iz porodične vile u Đenovićima.

Anđela je tokom jučerašnjeg dana sama napustila Srbiju, u želji da primiri situaciju sa roditeljima, koji su ljuti na nju zbog njenog ponašanja u rijalitiju i veze sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmor ovog puta - poručila je ona na svom Instagram profilu.

Anđela je potom objavila stori iz svog dvorišta, a prvo što upada u oči jeste kamena fontana, ukrašena gipsanim lavovima i anđelima, kao i zelenilo uz ogradu koje štiti dvorište od pogleda radoznalih prolaznika. 

Upravo su gipsane figure naišle na oštre kritike korisnika društvenih mreža, koji su ih nazvali "krindž momentom", dok naravno ima i onih kojima se ovakav stil dopada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.