PRVA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SA NOVOROĐENČETOM: Vuletići blistaju, a evo kako izgleda Jelena

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 20:27

PRVA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SA NOVOROĐENČETOM: Vuletići blistaju, a evo kako izgleda Jelena

Već je na nogama!

Jelena Pešić Vuletić, bivša rijaliti učesnica Zadruge sada voditeljka televizije Red, nedavno se drugi put porodila.

Ona je na svet donela još jednu devojčicu kojoj je sa svojim suprugom, bivšim učesnikom "Parova", Mladenom Vuletićem, dala ime Miona.

Podsetimo, bračni par je pre godinu dana već dobio jednu devojčicu koju su nazvali Mila.

Sada su na Instagram pofilu objavili prvu orodičnu fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa malom Mionom.

Kako se vidi na slici, Jelena je već na nogama, ali i dalje ima flastere na rukama od infuzije i još je u bolničkoj haljini budući da se i dalje nalazi u porodilištu.

Mladen je sa ponosom držao svoju naslednicu, a ova slika je odmah bila prepuna najlepših komentara punih podrške.

Podsetimo, u noći nakon porođaja, i Jelena i Mladen su jedno drugom izjavljivali ljubav, on dok je slavio sa prijateljima, a ona iz bolnice dok je držala ćerku u naručju o ČEMU DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.