PRVA MESTA SE ZNATNO MENJAJU! Novi presek glasova - evo KO vodi u velikoj anketi! Ona nosi POBEDU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA MESTA SE ZNATNO MENJAJU! Novi presek glasova - evo KO vodi u velikoj anketi! Ona nosi POBEDU?!

Više nego jasno?!

 Prošlo je oko devet meseci kada su se prvi učesnici uselili u rijaliti grad u Šimanovcima u okviru druge sezone "Zadruge". Svašta se izdešavalo od tada - ljubavi, seksualni odnosi pred kamerama, svađe, prijateljstva, brojne diskvalifikacije i fizički kontakti, preljube...

Gledaoci uskoro očekuje završetak "Zadruge 2", a produkcija još uvek nije objavila zvaničan podatak kada je finale iako se na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uveliko spekuliše o tačnom datumu.

Takođe, na društvenim mrežama se uveliko spekuliše i o tome ko će pobediti u drugoj sezoni. Rat fanova je u jeku, te je portal "SrbijaDanas.com" rešio da obavi poslednje ispitivanje snaga i otkrije kakvo je stanje neposredno pred finale.

Zato smo pre više od dve nedelje pokrenuli veliku anketu koja je naišla na ogroman odziv publike. Preko 110.000 vas glasalo je za svoje favorite i sada već imamo ozbiljan pokazatelj kako stoji situacija i ko su favoriti u "Zadruzi 2".

Rešili smo da napravimo presek glasova posle još jedne nedelje manje do finala. Ubuduće ćemo takođe praviti presek na nedelju dana, a kako se kraj bude približavao, taj presek ćemo raditi češće da bi rezultatii bili relevantniji.

Prva na tabeli je trenutno Luna Đogani. Vicešampionka prve sezone ima 36 odsto glasova ili ukupno - 40.287 glasova. Odmah iza nje je Aleksandra Subotić (21 odsto - 22.926 glasova), a na trećem mestu je Stanija Dobrojević (9 odsto - 9.786 glasova).

Odmah za njom, četvrti je Marko Miljković i ima takođe 9 odsto i samo tri glasa manje od Stanije - 9.783 glasova.

Par o kojem se toliko piše ne stoji najsjajnije na tabeli, ali nije ni bez šansi - Ana Korać (3 odsto - 3.589) i David Dragojević (2 odsto - 2525).

Od onih koji imaju značajniji broj glasova vredi istaći još i Aleksu Savića (5% odnosno 5.983 glasova), Nadeždu Biljić (2 odsto - 2.744 glasova), Savu Perovića (2 odsto - 1.235 glasova) i Branislava Radonića Brendona (2 odsto - 2128 glasova).

Ostale procente možete pogledati u anketi ispod, gde takođe još uvek možete glasati, a mi ćemo vas obaveštavati o daljim procentima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.