PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Maja ovim postupkom ponovo pokazala koliko i dalje VOLI Janjuša, muk u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 15:46

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Maja ovim postupkom ponovo pokazala koliko i dalje VOLI Janjuša, muk u Zadruzi

"On me uvek zasmejava!"

Zadrugari su danas dobili zadatak produkcije da biraju ko je među njima najzabavniji takmičar.

Ono što je sve začudilo je izbor Maje Marinković, koja je na prvom mestu navela Marka Janjuševića, svoju bivšu ljubav.

- Prva osoba je Janjuš, on me uvek zasmejava, a druga Mikica, a treća Ivan. Janjušev humor je jedinstven, a Mikičin i Ivanov humor je fascinira - rekla je Soraja.

Iako i Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Car važi za jednog od duhovitijih zadrugara, Maja ga ipak ovog puta nije imenovala.

- Što se tiče ove teme, ja ne mogu da budem pristrasna. Najzabavnija osoba u kući Janjuš, bez premca, on je neko ko ima i gestikulacije i sve, a on je meni najzabavniji. Jaško ti si neko ko ima najbolje fore, a ovo ti je najbolja sezona, i neko si ko može da pokaže mnogo toga - rekla je Maja koja je zagrlila Janjuša.

- Druga osoba je Miljana, a treća Neca - dodala je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.