PRVA IZJAVA POBEDNICE Zadruge 6! Aleks Nikolić: Vreme je da postanem majka i odem u Crikvenicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 05:07

PRVA IZJAVA POBEDNICE "Zadruge 6"! Aleks Nikolić: "Vreme je da postanem majka i odem u Crikvenicu!"

Prepuna je utisaka!

Pobednica "Zadruge 6" je Aleksandra Nikolić, koja je uspela da od septembra protekle godine, pa sve do sada pokupi samo simpatije gledalaca i samim tim odnese titulu pobednice pomenutog rijalitija.

Ekskluzivno za naše kamere, dala je prvu izjavu i podelila utiske o svom učešću, koje je bilo i više nego uspešno, budući da je u trci za pobedu ostavila više od 70 takmičara, pa i Anu Ćurčić koja je slovila za najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorita zbog čitave sage koja se odigrala sa Zvezdanom SLavnićem i Anđelom Đuričić.

- Jako sam uzbuđena. Pokušavali su da me ospore na razne načine, ali pobedila sam samu sebe i pokazala sam svoje pravo lice. Nikoga nisam lagala i narod je to primetio, nemam zbog čega da se kajem. Kada je reč o svadbi, o tome ćemo morati da se dogovorimo, a kada je reč o Dejanu, emocije su se ugasile tada i zato sam odlučila da budem sa Filipom - započela je Aleks, pa se osvrnula na odnos sa Dejanom.

- Nisam se plašila susreta sa Dejanom, ja mu želim svu sreću. Na ljubav sa Carem ne može da utiče ništa, ja sam sada verena devojka - rekla je Nikolićeva i istakla da o svim zadrugarima ima najlepše mišljenje, te da je niko nije ni specijalno razočarao, ali je sve iznenadila izjavom da je spremna da se ostavri u ulozi majke i da će otići u Crikvenicu.

Detaljnije pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.