PRVA IZJAVA MLADENACA - Od Đanija i Slađe dobili savet zlata vredan! Evo šta su im poručili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 18:27

PRVA IZJAVA MLADENACA - Od Đanija i Slađe dobili savet zlata vredan! Evo šta su im poručili!

Marko otkrio i da li je imao tremu!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da".

Oni su se sada zakleli na večnu ljubav i pred Bogom, a po završetku ceremonije dali su kratku izjavu i otkrili da li je bilo treme.

- Kod mene je bilo treme. Brat mi je rekao: "Drži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, nema nazad". Mama i tata su me posavetovali da se držimo kao što se njih dvoje drže u braku, bolji savet nema od toga - rekao je Marko, pa se nadovezala Minja.

- Navikla sam se na svekra i svekrvu, kod mene nije bio treme. Odlično se slažemo svi. Marko će biti veseliji večeras, kad popije. Venčanicu sam sama birala, to je bila prva koju sam videla, nju sam izabrala - rekla je Đanijeva snajka, a na pitanje da li su imali neku specijalnu želju ko da im peva na svadbi, Marko je dodao:

- Da, Đani. Nadam se da će mi želja biti ispunjena - rekao je mladoženja kroz smeh.

U videu ispod možete pogledati šta su Katarina Grujić i Marko Gobeljić poklonili mladencima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.