PRVA FOTOGRAFIJA UROŠA ĆERTIĆA SA SINOM - Nakon diskvalifikacije se povukao iz javnog sveta, a sad uslikan evo i GDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 11:43

PRVA FOTOGRAFIJA UROŠA ĆERTIĆA SA SINOM - Nakon diskvalifikacije se povukao iz javnog sveta, a sad uslikan evo i GDE

Evo kako sada izgleda.

Bivši kaskader i rijaliti učesnik Zadruge, Uroš Ćertić se nakon diskvalifikacije povukao iz medija.

Kako su portali preneli, Ćertić se nedavno oženio mladom fitnes intruktorkom, a sada je po prvi put nakon izlaska iz Bele kuće objavio i fotografiju sa sinom Nikolasom.

Uroš je uslikan na Dorćolu, sa sinom, gde i živi, što smo mogli više puta da čujemo tokom njegovog učešća u Zadruzi.

Ono što je definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetno je da je Ćertić u treningu, te da se vidi da je dodao koji kilogram mišića.

Da li je to zahvaljujući supruzi koja se i bavi treniranjem klijenata ili ne, ostaje nam da saznamo...

U toku emisije "Pitanja novinara", voditeljka Dušica Jakovljević obavestila je zadrugare da im je Veliki šef poslao pismo. Ona ga je potom pročitala:

- Zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Uroš Ćertić zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura - pročitala je Dušica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.