PRVA FOTOGRAFIJA BEBE NIKOLAJA: Tara Simov podelila intimu, svi opčinjeni prvencem - prabaka donela divan poklon

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:29

PRVA FOTOGRAFIJA BEBE NIKOLAJA: Tara Simov podelila intimu, svi opčinjeni prvencem - prabaka donela divan poklon

Najdivniji trenuci u životu mladih roditelja!

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno se porodila i na svet je donela dečaka. Tara je po prvi put postala majka i sa svojim izabranikom Danilom je rodila naslednika, kome su dali ime Nikolaj.

Otkako je javnost saznala za ove divne vesti, neprestano se iščekuje svaka nova objava vezana za bebu i sve što ima veze sa njom. Tara je odlučila da na svom Instagram profilu podeli još detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezanih za bebicu, a publika je sa oduševljenjem pomenuto i dočekala.

Tara je odlučila da po prvi put pokaže malog Nikolaja, ali i kako izgleda kutak koji je opremljen specijalno za njega. Moramo priznati da su se mladi roditelji zaista potrudili.

Nežni pastelni tonovi plave i sive boje, razni dečji motivi, mnoštvo igračaka i stikera poput slonića i cepelina, krase sobu u kojoj bezbrižno spava Nikolaj.

Međutim, to nije sve. Specijalan poklon stigao je i od prabake.

Prabaka novorođene bebe je umesila kolače za svog Nikolaja, a uz njih se našlo i naravno voće - borovnice i trešnje.

Poznato je da i mama i beba treba da uzimaju dosta vitamina u ovom periodu, te ne treba čuditi zašto baš ovaj znak pažnje od prabake.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.