Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA FOTKA BORE DRLJAČE IZ BOLNICE I TO SA ŽENSKOM OSOBOM: Pevač posle operacije NASMEJAN u njenom ZAGRLJAJU!

Pevač narodne muzike Bora Drljača je pre nekoliko dana operisao kancer. Stari vuk se navodno uspešno oporavlja, a iz bolnice poručuje da se uskoro vraća svojim uobičajenim aktivnostima. Boru je nakon operacije posetila i njegova bliska prijateljica pevačica Svetlana Tomić, poznatija Mala Cana. Ona se slikom sa Drljačom iz bolničkog kreveta pohvalila na svom Instagram The post PRVA FOTKA BORE DRLJAČE IZ BOLNICE I TO SA ŽENSKOM OSOBOM: Pevač posle operacije NASMEJAN u njenom ZAGRLJAJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO JE LUKSUZNA KUĆA VESNE ZMIJANAC: Zavirite u SOBU PREPUNU skupih haljina, imanje dokle vam POGLED SEŽE… (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019, 01:24

Legenda narodne muzike Vesna Zmijanac, sa ćerkom Nikolijom ugostila je ekipu emisije Amidži šou u svojoj kući na Bukulji koju okružuje zemljište veličine čak 6 hektara. Kako je ispričala, na početku kuća nije trebala da bude toliko velika već “mala šumadijska”, ali je usred gradnje došlo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.