PROZIVA SIROTINJU? Naša manekenka izazvala SKANDAL na društvenim mrežama SA KIM SI, TAKAV SI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 19:37

PROZIVA SIROTINJU? Naša manekenka izazvala SKANDAL na društvenim mrežama "SA KIM SI, TAKAV SI!"

Na meti naroda.

Glumica Marija Karan napravila je buru u domaćoj javnosti, u jutarnjem programu jedne naše poznate televizije, gde je pričala o predstojećim projektima u Americi, gde godinama živi i radi, a onda je usledio šok kada je glumica trebalo da odgovori na pitanje "Da li će raditi u Srbiji?".

Nakon Marijine izjave, stiže izjava poznate domaće manekenke Dejane Živković, koja je nedavno proslavila je rođendan sa prijateljima u jednom beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << restoranu, a tom prilikom je rekla nešto što je usijalo društvene mreže.

@night_shift_nurses је поделио/ла објаву дана 5. Јул 2016. у 5:32 PDT

Dejana je rekla kako ima "siromašne" prijatelje koji imaju problem sa njom.

- Ako misliš novčano, naravno da imam dosta siromašnih prijatelja. Nemam nikakav problem sa tim, s tim što mislim da oni imaju problem sa mnom. Sa kim si takav si - izjavila je Dejana, pa zatim dodala da postoji mnogo siromašnih ljudi, ali ne u materijalnom smislu.

Објава коју дели Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic) дана 9. Мај 2020. у 9:55 PDT

- Siromašan je reč koja je diskutabilna. Postoji mnogo bogatih ljudi koji su siromašni. Kada su moja prijateljstva u pitanju imam više ekipa, za različite situacije - rekla je manekenka, a društvene mreže su se usijale.

"Ovo je sramota", "Da li je strašno biti siromašan?", "Kako može da priča tako za svoje prijatelje?", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Објава коју дели Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic) дана 17. Окт 2020. у 9:42 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.