PROVIRILE GOLE GRUDI: Sanja Stanković u tesnom kupaćem ZAPALILA bazen! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 10:57

PROVIRILE GOLE GRUDI: Sanja Stanković u tesnom kupaćem ZAPALILA bazen! (FOTO)

Opasna je...

Iako je još odavno napustila rijaliti "Zadruga", učesnica Sanja Stanković je uvek bila interesantna javnosti, što zbog njene (nekadašnje) veze sa Jovanom Tomić Matorom, što zbog nesumnjivo zgodnog tela.

Ovaj put je Sanja obradovala sve njene pratioce, objavivši fotografiju koja sama po sebi kao da viče "vrelina, vrelina".

Sanja je pozirala na bazenu u pripijenom kupaćem, zbog kog su joj i provirile gole grudi. Uz ovakvu "opasnu" fotku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je podelila i interesantnu poruku:

- Život je kratak! Prekrši pravila, oprosti brzo, ljubi polako, voli iskreno, smej se nekontrolisano i nikada ne žali ni za čim što te zasmejava - napisala je Sanja.

Evo kako je izgledala:

Life is short! Break the RULES,FORGIVE quickly,KISS slowly,LOVE truly,LAUGH uncontrollably and NEVER REGRET anything that made you SMILE.

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Aug 17, 2020 at 12:16am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.