PROVEO DVA SATA KOD NJE U STANU! Snimci Teodore i Anđela - UHVAĆENI ZAJEDNO! Ovo je dokaz, POMIRILI SE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVEO DVA SATA KOD NJE U STANU! Snimci Teodore i Anđela - UHVAĆENI ZAJEDNO! Ovo je dokaz, POMIRILI SE?!

Sve je kao pre?!

 Jedna od najburnijih veza "Zadruge 1" pored Kije i Slobe, definitivno je bila između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića.

Oni su malo nakon završetka rijalitija stavili tačku na svoj emotivni odnos, jer su se u njega umešale Anđelova i Teodorina porodica.

Pogledajte rezultate

Pre nekoliko dana ekipa emisije "Paparaco lova" uhvatila ih je na istom mestu!

Naime, pevačica je ušla u automobil gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prvom trenutku nije videlo ko je na vozačkom mestu. Oni su se vrteli u krug neko vreme, nakon čega su se parkirali ispred Teodorine zgrade i tek kada je vozač izašao iz kola moglo se naslutiti da je u pitanju upravo Anđelo Ranković!

Maneken je u Teodorinom stanu proveo dva sata i izašao je kada je uveliko pao mrak. Na odlasku je konačno otkrio i svoje lice, a ova večernja poseta bacila je sumnju na njegov i Teodorin raskid, te sada svi misle da su se njih dvoje pomirili, a da li je to istina, probaćemo da saznamo što pre!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.