PROVALILA SAM DALILINU IGRU SA CAREM Laže i Filipa i Anđela - Razotkrila je NJENA NAJBLIŽA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 14:27

"PROVALILA SAM DALILINU IGRU SA CAREM" Laže i Filipa i Anđela - Razotkrila je NJENA NAJBLIŽA!

Ocinkarila je.

Jovana Tomić Matora je u Rajskom vrtu. Ona je krenula da komentariše parove u Beloj kući. Prvi koji su bili na tapetu bili su Dalila Dragojvić i Filip Car:

- Jao Drvo, Dalila je rekla da joj je Anđelo samo igra, meni onda izgleda da je sve igra. Ona se pomiri sa Carem pa priča da je poklekla. Ja sam osetila da ona vrda, petlja.. Laže i Filipa i Anđela. Ja sam se sukobila i sa Anđelom i Carem zbog nje, a i ona i ja smo se svađale. Ono što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja osetila zapravo je bilo tako. Ja bih uvek bila tu za nju, a ona ne zna šta hoće - otkrila je Matora.

- Aleks i Dejan se drže zajedno i super su, ali nema tu budućnosti - dodala je Matora.

- Sa druge strane je Mensur taj koji tera inat, ali sebi tera. On želi sto i jednu stvar, a samo sebi šteti. Milici je teško, ona bi da se pomiri, a Mensur ima problem u svojoj glavi, a Mimu bolu uvo za Gruju - rekla je Matora, pa komentarisala sebe:

- Ja ću za nju da se borim i ovde i napolju. Razmem je, ispoštovaću je i to ću uraditi. Ova sezona mi je bila najteža. Aleks mi se sviđa, ali njoj treba vremena. Ona treba da bude prioritet u svemu, a nije. Ja sam sumnjala u neke priče ali nisam trebala. Iskreno mislim da me voli, ali napolju ćemo pričati - dodala je Matora o Aleks.

Matora je otkrila da je ljuta na Anđela Rankovića, ali tek treba da popričaju. Naime ona je zamerila Anđelu jer ju je "mršnuo", ali je priznala da ima nade za pomirenje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.