PROTRESAO UNUKA Era: Uroše, jesi si spreman da budeš OTAC njenoj DECI? Dajem imanje On: Hoću deda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTRESAO UNUKA Era: "Uroše, jesi si spreman da budeš OTAC njenoj DECI? Dajem imanje" On: "Hoću deda"

Deka je prihvatio Draganu...

Uroš Anđelić, unuk folkera Ere Ojdanića, ponovo je u centru pažnje rijalitija "Parovi 8". On je nedavno uplovio u vezu sa Draganom Mitrović, koja tek što se razvela, nakon što je nakratko izlazila iz luksuzne zemunske vile zbog sudskog procesa.

Večerašnji gost u emisiji "Upoznajte Parove" kod voditeljke Jovane Jeremić bio je upravo poznati pevač. Era je već prihvatio novu izabranicu svog unuka, pa je odmah upitao naslednika da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li je spreman da se stara o njenoj deci iz prethodnog braka.

- Uzeo si ženu s mirazom. Jesi li spreman da budeš otac Draganinoj deci? - upitao je Ojdanić.

- Jesam, kako nisam! Treća sreća! I samo od mene još troje dece i bićemo velika familija - radosno je poručio Anđelić, a deda je rešio da odreši kesu i časti par:

- Ako, spremio vam deda imanje pa obrađujte i živite. Radite šta hoćete! - ponosan je bio deda Era.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.