PROSTITUCIJA ZA 2.000 DINARA! A MOŽDA I TRUDNA! Kristijan dobio INFORMACIJE o Kristini: PLAKALA OD MUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 17:02

"PROSTITUCIJA ZA 2.000 DINARA!" A MOŽDA I TRUDNA! Kristijan dobio INFORMACIJE o Kristini: PLAKALA OD MUKE

"Kako je moj otac kockar, sve izgubio na kocki."

Sinoć za vreme emisije "Pitanja novinara" Kristina Spalević je postavljena na stub srama, zbog potencijalne trudnoće sa oženjenim Kristijanom Golubovićem, a potom i zbog informacija, koje je navodno dobio o njoj, prostituciji, ali i njenoj porodici.

Kako je Kristina navela, Golubović je pomenuo da je njen otac kockar i alkoholičar, ali i da je te informacije dobio spolja.

- Kako je moj otac kockar, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio na kocki. Moj otac alkohol i kocku ne može da podnese. To nema veze sa životom, to je bedno i jadno - rekla je Kristina i navela da je to najviše pogodilo, a onda nastavila:

- Da sam se prostituisala u Loznici za 2.000 dinara. Kaže za dve hiljade dinara možeš da mi radiš šta hoćeš - govorila je SPalevićeva.

Kristijan je sve vreme klimao glavom i govorio šta da pričai  potvrđivao da je dobio te informacije o Kristini.

- Dođu informacije i dezinformacije, to sve utiče na mene ovde - govorio je Krisitjan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.