PROSTAKUŠO BEZ BLAMA, DNO DNA SI! Zoranu sravnili sa zemljom na mrežama zbog ovog - snimak VIRALAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 17:06

"PROSTAKUŠO BEZ BLAMA, DNO DNA SI!" Zoranu sravnili sa zemljom na mrežama zbog ovog - snimak VIRALAN

Blogerka je u poslednje vreme u medijima uglavnom u negativnoj konotaciji.

Zorana Jovanović, poznatija u javnosti kao Zorannah, poslednjih godina je u žiži javnosti uglavnom u negativnoj konotaciji.

To nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije koje se često graniče sa eksplicitnim sadržajem.

Tako je Zorannah objavila fotku sa jahte iz Majamija, gde se trenutno nalazi, u crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << regiju, što je izazvalo niz zgroženih komentara na društvenim mrežama.

"Koliko je ovo prostački! Devojka nema blama!", "Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu!", "Prostakušo, gledaju te i maloletna deca! Dno dna!", samo su neki od komentara.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Podsetimo, Jovanovićeva već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

Tako je pre samo nekoliko nedelja napravila cirkus na Instagramu, objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.