PROSTAKUŠA I LJUDSKI ODRON! Osuda pred milionima - Maja poludela nakon žestoke pljuvačine po njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 17:35

"PROSTAKUŠA I LJUDSKI ODRON!" Osuda pred milionima - Maja poludela nakon žestoke pljuvačine po njoj

Urnisali je!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu.

- Zar je moguće da si tolika prostakuša, da si imala se*s ispred Janjuša, zar te nije sramota, veći ljudski odroni od vas se nisu mogli pokazati u Zadruzi? - glasilo je pitanje .

- Ja sam svoje rekla što sam imala. Mogu mami da postavljaju takva pitanja! - rekla je Maja.

- Moje mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je to radila namerno! Namerno ponižavanje Janjuša! - ubacio se Lepi Mića.

- Vidim da sa devojkom nešto nije u redu, evidentno je da ima probleme. Najlepša devojka bi trebalo da bude odevena u stid! Ali ti nemaš ni stida ni dostojanstva! - komentarisao je Vladimir.

- Ne možete vi da govorite pred Janjušem! Vi ste mene kaznili, a rekli ste da može da dođe kod mene! Ja mogu da radim šta hoću! Nisam imala nešto što druge devojke nisu imale! Ja sam prestala da patim - rekla je Maja.

- Rekao sam ti Majo u oči, praviš od sebe budaletinu, Čorbu boli k**ac! - rekao je Mića.

- Tvoj otac se stidi tebe u ovim trenucima! Svakim danom toneš u njegovim očima! Mene je ove devojke stvarno žao! Ovaj veštački osmeh će brzo da nestane! - rekao je Tomović.

Detaljnije u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.