PROSLAVIO SLAVU! Miki Đuričić domaćinski POZVAO SAMO JEDNOG ZADRUGARA na sveti dan za srpsku porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 21:22

PROSLAVIO SLAVU! Miki Đuričić domaćinski POZVAO SAMO JEDNOG ZADRUGARA na sveti dan za srpsku porodicu

Bogata trpeza!

Miki Đuričić proslavio je u petak krsnu slavu Prepodobnu mati Angelinu u krugu porodice i najbližih prijatelja u svom domu. Nekadašnji rijaliti učesnik okupio je svega dvadesetak gostiju, među kojima su se našli i njegov kum Nebojša Bojović i dugogodišnji prijatelj i cimer iz "Zadruge" Lepi Mića.

Poznato je da je Đurišić sjajan domaćin, a njegova supruga Angelina potrudila se da slavska trpeza ispuni očekivanja gostiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Bilo je baš lepo, Miki je sjajan domaćin. Nije pravio veliku slavu, okupio je nas oko dvadeset. Pošto je posna slava, Angelina se veoma potrudila da sve do najsitnijeg detalja pripremi, pa je na stolu bilo i ribe i mesa kako bi svačiji ukus bio zadovoljen. Bili su tu njegovi i Angelinini prijatelji, došli su i njena majka i brat. Inače, Mikijev šurak je ugledni advokat - rekao je izvor za domaći medij.

- Miki se ne druži s ljudima iz rijalitija, izuzetak među njima je Lepi Mića, s kojim je dugogodišnji prijatelj, zbog čega je on na svakom Mikijevom veselju - dodao je izvor blizak Mikiju.

BONUS VIDEO

Aleks o sukobu sa Dejanovom sestrom Suzanom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.